Leen Clincke, Vitality Concept spreekt over haar ervaring: “Something Els betekent voor mij eigenlijk eerder E(l)ssentie!”

Leen Clincke, Vitality Concept spreekt over haar ervaring: “Something Els betekent voor mij eigenlijk eerder E(l)ssentie!”

Op aanraden van een klant belde ik een aantal maanden terug naar Els.

2 jaar geleden heb ik mijn zaak, Vitality Concept, opgestart. Een uitgekiend concept, gebaseerd op 3 pijlers, beweging – voeding – lifestyle. Mensen begeleiden naar een gezondere levensstijl!

Een schot in de roos, een vliegensvlugge start en snel een volle agenda…. ! Wat ik wou gaan doen, was blijkbaar echt iets waar mensen nood aan hadden. Na anderhalf jaar voelde ik dat het al tijd werd om nieuwe keuzes te maken of dat er toch zeker nood was aan een nieuwe bijsturing in mijn bestaand concept. Ik had namelijk ook maar over 1 agenda, die intussen propvol stond. Tijd om even te bezinnen en te bekijken waar ik in de toekomst mijn focus wou opleggen zodat ik mijn eigen balans niet verloor tussen werk en prive! Ik wist waar ik naartoe wou en wat ik niet wou maar wist niet goed hoe eraan te beginnen. En ik wou het goed aanpakken…….

…..toen kwam Els! Something Els betekent voor mij eigenlijk eerder E(l)ssentie!

Zonder te overdrijven, ik heb een oprechte bewondering voor deze vrouw! Een bijzonder professionele, krachtige vrouw.

Samen met Els hebben we mijn zaak tot op de bodem ‘uitgevlooid’, we startten samen een traject van 5 afspraken.

We vertrokken vanuit de huidige situatie en waar we uiteindelijk naartoe wilden ! Dat werd dé Essentie! Dé basis, wat doe ik het allerliefste ? YOGA !! In welke structuur gieten we dit? Groepslessen , 1 op 1 , op aanvraag,….. Hoe wordt dit rendabel? Hoe zorgen we ervoor dat mijn agenda gevuld wordt met diensten dat ik echt in de toekomst verder wil uitbreiden? Hoe communiceren we dit , online en offline, naar de buitenwereld toe?

Els heeft mij nu en dan eens terug naar de basis moeten trekken. En dat is ook haar sterkte, haar kracht ! Ze voelde mij zo goed aan, wist zonder al teveel woorden wat ik bedoelde en waar ik naartoe wou ! En waar ik dikwijls afdwaalde, trok zij mij steeds weer terug!

Ze maakte een stappenplan , na elke afspraak volgde een email, een samenvatting en todo , telkens stond ik met open mond hiernaar te kijken ! Ongelooflijk hoe helder de hele aanpak werd!

Els zorgde voor:

  • Een helder hoofd
  • Een duidelijk plan
  • Een stok achter de deur (want tegen de volgende afspraak moest ik mijn huiswerk af hebben 😊 )
  • Een heel snel resultaat (waar ik anders misschien wel een jaar of langer had over gedaan , hebben we klaargespeeld in 4 maanden tijd!!)
  • De durf, het lef om knopen door te hakken ( want ja als je het anders wil in de toekomst ,dan is dit onvermijdelijk he..)
  • Vertrouwen in mijn buikgevoel !!
  • Een hart onder de riem als de angst kwam opduiken
  • Een goed uitgekiende agenda invulling, perfect in balans met mijn gezin!

Els , een oprechte dankjewel en tot ziens.. Tot mijn volgende knooppunt/kruispunt , dan roep ik mijn richtingwijzer weer in hoor 😉!

Meer informatie over VITALITY CONCEPT : www.vitalityconcept.beNieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.