Dream but don’t fall asleep

Wens je de betere persoon in jezelf naar boven halen? De complexiteit van je omgeving beter kunnen structuren? Met frisse blik naar je leven en werk kijken? Weer tijd hebben voor wat je echt zelf wenst? Wens jij terug regisseur te worden van je leven? Het kan! Laat je coachen door Something Els en realiseer je doelen, krijg jezelf in actie op je werkplek, in je bedrijf en in je thuisomgeving.

Dream but don’t fall asleep

Wat is het dat je werkelijk wil, in je relatie, op je werk, tijdens je vrije tijd, in je leven?  Wat geeft je het gevoel dat je leven zinvol en de moeite waard is?  We dragen allemaal wensen in ons hart die we veel te snel opgeven.  Toch hoeft dit niet!

Laat jezelf niet frustreren door wat je denkt dat kan en niet kan.  Laat je niet tegenhouden door angst voor het oordeel van anderen.  Anderen hebben toch oordelen over je.  Laat je niet opsluiten in de gevangenis van de maatschappelijke tijdsnorm.

We sluiten onszelf vaak op in een routine die we zelf gecreëerd hebben.  Het is een oncomfortabele plaats waarin we zitten, weinig nieuw of vernieuwend, maar we troosten onszelf met de voorspelbaarheid van het bekende. Door onzekerheid en pijn te willen vermijden, ga je nooit onbekende terreinen verkennen.  Het heeft als gevolg dat je ervoor kiest vast te blijven zitten in je leven.  Je geeft je droom geen kans.  Je komt net die 5% moed tekort om die nieuwe stap te zetten, die je ergens wel voelt als wezenlijk noodzakelijk.  Je beperkt jezelf en je leeft niet het leven dat je zou kunnen leven.

Besef dat je blijft doen wat je doet, omdat je niet echt durft te kiezen voor iets anders.  Je blijft bij wat je al voorgeprogrammeerd hebt.  Je laat je tegenhouden. Je blijft in cirkeltjes draaien en komt er niet uit.

Als je niet meer belemmerd wil worden door onzekerheden en gewoonten en nieuwe domeinen van het leven wil binnenwandelen, moet je doen wat in je vermogen ligt.  Weliswaar zonder te forceren.  Zo bewandel je het pad waar je van droomt.

DREAM but don’t fall asleep….Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.