Commerciële en sales-ondersteuning: Maak van je contactenlijsten effectieve klanten.

Commerciële en sales-ondersteuning: Maak van je contactenlijsten effectieve klanten.

Je stopt veel tijd in het opbouwen van een eigen klantenbestand, maar wordt dit ook voldoende opgevolgd, up to date gehouden en uitgebreid?   Een klantgerichte en dynamische ingesteldheid met veel aandacht voor het eindresultaat geeft een boost aan je verkoop.

Wanneer je op korte termijn nood hebt aan lead generation,  contact relationship management (CRM), na-verkoop, prospectie,… is het opportuun om niet te wachten maar onmiddellijk in actie te schieten.

Hoe pakt Something Els dit aan? 

Eerst starten we met een grondige audit en brengen verslag aan u uit. Samen met u bepalen we de werkpunten, de klemtonen en de planning. Kan er beroep gedaan worden op interne krachten, of is er niet genoeg expertise aanwezig en besteed u liever alles aan ons uit. U weet best wat uw organisatie nodig heeft.

Op basis hiervan maken we keuzes en duidelijke afspraken over budget, tijd en klemtonen. We kunnen één of meerdere dagen per week/maand/kwartaal voor u werken. U bepaalt het tempo en prioriteiten.

Transparantie en duidelijke communicatie is heel belangrijk voor ons, en we willen dat u op ieder moment op de hoogte bent van waar we aan werken en wat de vooruitgang is.

Meer weten: info@elsvansteenkiste.beNieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.