“Els gaf me de durf en het lef om knopen door te hakken, wat nódig is als je een andere toekomst wil.“

Leen Clincke zocht na blitzstart van Vitality Concept naar beter evenwicht tussen werk en privé

 

Anderhalf jaar na de start van Vitality Concept voelde Leen Clincke dat ze zichzelf aan het voorbijlopen was. Haar uitgekiend concept om mensen te begeleiden naar een gezondere levensstijl, bleek een enorm succes. “Het was tijd om bij te sturen en keuzes te maken. Something Els betekende voor mij daarbij eigenlijk de E(l)ssentie.”

 

“Mijn begeleiding – die gebaseerd is op 3 pijlers: beweging, voeding en lifestyle – was blijkbaar echt iets waar mensen nood aan hebben. Het was meteen een schot in de roos. Na een vliegensvlugge start had ik al snel een volle agenda.” 

 

Nood aan bijsturing

“Na anderhalf jaar voelde ik echter dat het al tijd werd om nieuwe keuzes te maken of dat er toch zeker nood was aan een bijsturing van mijn bestaand concept. Ik had namelijk ook maar één agenda, die intussen propvol stond. Ik moest even bezinnen en bekijken waar ik in de toekomst mijn focus op wou leggen, zodat ik het evenwicht tussen werk en privé niet verloor! Wat ik wel en niet wou, wist ik, maar niét hoe ik eraan moest beginnen. En ik wilde het meteen goéd aanpakken.”

 

“Op aanraden van een klant belde ik Els op. Ze kwam langs en samen vlooiden we mijn zaak tot op de bodem uit. We vertrokken vanuit de huidige situatie en keken waar we uiteindelijk naartoe wilden. Dat werd dé essentie, de basis. Wat doe ik het allerliefste? Yoga! In welke structuur gieten we dit? Groepslessen, 1-op-1-sessies in een traject van 5 afspraken, begeleiding op aanvraag,… Hoe maken we dit rendabel? Hoe zorgen we ervoor dat mijn agenda wordt gevuld met diensten die ik in de toekomst echt verder wil uitbreiden? En hoe communiceren we dit – online en offline – naar de buitenwereld toe?”

 

Een heldere aanpak

“Els heeft mij nu en dan eens terug naar de basis moeten trekken. Dat is ook haar sterkte, haar kracht. Ze voelde mij zo goed aan en wist zonder al teveel woorden wat ik bedoelde en waar ik naartoe wou. En telkens als ik afdwaalde, trok zij mij weer terug. Ze maakte een stappenplan en na elke afspraak volgde een mail met de samenvatting en to do’s. Ik stond er telkens met open mond naar te kijken. Het is ongelofelijk hoe helder de hele aanpak werd. Els zorgde voor een helder hoofd en een duidelijk plan.”

 

“Ze was ook de stok achter de deur, want tegen de volgende afspraak moest ik mijn huiswerk af hebben. Daardoor haalde ik snel resultaat: waar ik anders misschien wel een jaar of langer zou over gedaan hebben, speelden we nu in 4 maanden tijd klaar! Ze hielp me ook vertrouwen op mijn buikgevoel en gaf me de durf en het lef om knopen door te hakken, wat nódig is als je een andere toekomst wil. Als de angst kwam opduiken, stak ze me een hart onder de riem. En het eindresultaat is een goed uitgekiende agenda-invulling, die perfect in balans is met mijn gezin. Els is een bijzonder professionele, krachtige vrouw. Ik heb een oprechte bewondering voor haar. Als ik in de toekomst opnieuw professioneel op een kruispunt kom, zal ik zeker opnieuw beroep op haar doen als richtingwijzer.”

 

Vitality Concept – Leen Clincke

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.