Groei en strategie bij de Interieurdokter

Zoals de naam al doet vermoeden is De Interieurdokter specialist in het creëren van authentieke interieurs. Voor een winkel, kantoor of woning? Alles kan! Een blanco blad is geen vereiste, Hilde en Tessa werken even graag met interieurelementen die er al zijn. De gelijkenis met mijn aanpak is dan ook niet ver te zoeken: ik hou ook meer van pit dan van ongeschreven pagina’s.

 

They wanted Something Els

Hilde en ik kenden elkaar al langer toen ik door de twee dames werd aangesproken. De aanleiding? Tessa werkte al regelmatig mee aan projecten voor De Interieurdokter en overwoog om de spong te wagen en samen met Hilde een sterk vast duo van interieurdokters te vormen.

 

Is het een match?

In eerste instantie sprak ik beide dames afzonderlijk. We hadden het over hun dromen, prioriteiten en ambities. En waar het eventueel zou kunnen botsen tussen hen. Die onafhankelijke gesprekken waren belangrijk om te zien of er voldoende gelijkenissen zijn. En of het matchte! Hilde en Tessa werken nu dus samen – en met mij 😉 – aan hun groeiverhaal.

Voor bedrijven ben ik een neutrale partij die gefundeerd advies kan geven. Of zoals Tessa het zegt: “Els is heel oprecht en gevoelsmatig. Ze benadert de zaken persoonlijk, maar kijkt steeds door een professionele bril. Dat samen is echt heel krachtig.” Ik zou er haast van blozen!

 

On the road

Voor het eerste jaar dat ze samenwerkten stippelden we samen het pad uit. We bepaalden doelstellingen waarvan we de stand van zaken maandelijks overlopen. Het financiële luik, sociale media, hoeveel aanvragen worden omgezet in projecten, … we nemen alles onder de loep en formuleren concrete actiepunten. Die actiepunten zijn er voor De Interieurdokter, maar ook voor Hilde en Tessa individueel. Zo creëren we een allround aanpak om het bedrijf te laten groeien.

“Wij noemen Els al lachend onze stok achter de deur. Ze motiveert ons om nieuwe stappen te nemen, cijfers anders te bekijken en dingen aan te pakken. Tegen de volgende meeting moeten we ons huiswerk gemaakt hebben zodat Els ons kan begeleiden bij de volgende stappen. Door haar uiterst persoonlijke aanpak praten we nooit met een rem waardoor onze doelen heel duidelijk zijn en blijven!”

 

Meer dan sales

Ook over andere zaken denk ik graag mee met Hilde en Tessa. Eens een aantal creatieve ideeën spuien tijdens een brainstorm, meedenken over de strategie om volgende stappen te nemen of even luisteren hoe het écht met de dames gaat … ik ben heel graag een klankbord, sparring partner, … en zoveel meer!

Het zijn die dingen die mijn aanpak zo persoonlijk maken en waarmee ik een echt verschil kan maken voor ondernemers. Wil jij ook eens samenzitten om jouw (bedrijfs)toekomst een duidelijke richting te geven? Contacteer me gerust, ik kijk ernaar uit!

 

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.